Zakelijk

Bakkerij Kalkdijk staat sinds 1991 ook klaar voor (commerciële) instellingen, stichtingen en bedrijven. Wij leveren al sinds de beginjaren aan verschillende gerenommeerde bedrijven in de regio. Van een compleet assortiment bakkersproducten, zoals brood, gebak, taart en hartige en zoete snacks tot een compleet ontbijt of lunch. Ook voor relatiegeschenken & pakketten bent u bij Bakkerij Kalkdijk aan het juiste adres.

Makkelijk bestellen via onze webshop of betalen op rekening!
Voor openingstijd ophalen of bezorgen
Korte lijnen en persoonlijk contact

Relatiegeschenken & pakketten

Ben je op zoek naar het lekkerste relatiegeschenk of een op maat gemaakt kerstpakket voor je medewerkers, klanten en relaties? Bekijk een overzicht van relatiegeschenken & pakketten.

Ontbijtservice

De dag heerlijk beginnen met een vers ontbijt? Of misschien iemand verrassen met een (anoniem) ontbijtje? Bekijk onze heerlijke Champagne ontbijt of Jus d’orange ontbijt dat speciaal voor jou wordt samengesteld. Ontbijtjes worden op maat gemaakt en bezorging is mogelijk.

Belegde broodjes, snacks of complete lunchpakketten bestellen

Belegde broodjes en Snacks bestel je bij Bakkerij Kalkdijk ieder dag tot 00:00 uur online! Van een ambachtelijk bereid broodje gezond, wit of bruin tot aan een heerlijk saucijzenbroodje of frikandellenbroodje. Vragen of andere wensen? Neem even contact op met ons op!

Horeca leveringen: verse lunch op locatie

Heb je interesse in horeca leveringen? Wij leveren heerlijke broodjes aan onder meer bedrijfskantines, hotels, restaurants, cateringbedrijven, stichtingen en verenigingen. Gun je medewerkers of bezoekers ook een lekkere, verse boterham tussen de middag in de kantine, of een heerlijk belegd broodje bij de soep in uw restaurant.

Horeca leveringen zijn ideaal wanneer je weinig tijd heeft. Wij nemen je het werk uit handen en leveren een ruim assortiment heerlijk verse broodjes en bolletjes, met of zonder beleg. Wij verzorgen de levering van brood en bolletjes voor verschillende bedrijven en horecagelegenheden in de buurt van onze winkels. Je vindt onze winkels in:

Waarom Bakkerij Kalkdijk?

Makkelijk bestellen via onze webshop of direct op rekening!


Je kan bij ons gewoon online bestellen via de webshop, wel zo makkelijk. Op werkdagen voor 00:00 uur besteld = de volgende dag vers ophalen bij één van onze afhaalpunten. Voor speciale aanvragen en betalen op rekening kun je contact met ons opnemen.

Voor de openingstijd ophalen of bezorgen?

Voor de openingstijden een bestelling afhalen of gebruik maken van onze bezorgservice? Neem even contact op, dan zorgen wij dat de bestelling in de ambachtelijke bakkerij aan het Kleine Veld 11 op tijd klaar ligt of de producten vers (en warm) worden bezorgd.

Ambachtelijk maatwerk, korte lijnen en direct contact

Wij zijn een ambachtelijk bakkerij in zuid-oost Drenthe. Doordat alle producten dagvers worden geproduceerd kunnen we snel inspelen op wijzigingen of speciale wensen. Door de korte lijnen en het directe contact kunnen we snel schakelen. Want of je nu dagelijks beleverd wilt worden, regelmatig gebak of belegde broodjes wilt bestellen voor een vergadering of de mogelijkheden voor bijvoorbeeld sinterklaas of kerstpakketen wilt bespreken, alles is mogelijk!

Bakkerij Kalkdijk Zakelijk Contact

Ambachtelijke Bakkerij, te Dalen
Kleine Veld 11
7751 BG Dalen
Tel: 0524 551718
Fax: 0524 553051
E-mail: info@bakkerijkalkdijk.nl