Een bakkerij waarvan iedereen een lach op zijn gezicht krijgt en waar vakmanschap voorop staat. Hoge kwaliteit, puur ambacht, maar vooral: Passie en liefde voor het bakkersvak. Dat is Bakkerij Kalkdijk. Een ambachtelijke brood-en banketbakkerij met al meer dan 25 jaar de (h)eerlijkste producten.

Bakkerij Kalkdijk is opgericht op 10 juni 1991 door Jannes Kalkdijk op het bedrijventerrein Kleine Veld in Dalen. Opgericht door de liefde en passie voor het bakkersvak. Vanaf hetzelfde moment is onder leiding van Henry Bosch en Ageeth Bosch-Kalkdijk het bedrijf gaan groeien en is het in 1993 door hen overgenomen en uitgemond tot een professioneel bedrijf.

In 2002 is de eerste bakkerswinkel geopend aan de Friesestraat in Coevorden, waarna in 2006 de tweede bakkerswinkel werd geopend aan de Schoolstraat in Dalen. Op 24 februari 2020 werd in Dalen de winkel van Echte Bakker Eising aan De Waag 6 overgenomen. Door de goede onderlinge verstandhouding tussen de twee traditionele bakkers in Dalen blijft kwaliteit méér dan gewaarborgd en wordt het assortiment rijkelijk uitgebreid. ‘Het beste van twee bakkerswerelden’ treft elkaar in de nieuwe en vanaf nu enige bakkerswinkel in Dalen. Onder het assortiment vallen naast brood- en banketproducten ook heerlijke wijnen, noten, bonbons, chocolade en geschenken. En laten we tenslotte het ruime assortiment van Limburgse vlaaien niet vergeten!

Kwaliteit is een belangrijk begrip bij Bakkerij Kalkdijk. Zo doen onze werknemers met de eigen specialiteiten mee met vakwedstrijden. Hier werden bij de landelijke BakkersVakWedstrijden de afgelopen jaren meerdere prijzen behaald.

Niet alleen als het gaat om vakkennis, maar ook de digitale wereld van vandaag speelt bij Bakkerij Kalkdijk een belangrijke rol. Sinds 2009 waren we de eerste ambachtelijke bakkerij in Nederland met een webshop waar 24 uur per dag online besteld kan worden!

Bakkerij Kalkdijk.
#maakthetfeestcompleet