Ambachtelijk maatwerk, korte lijnen en direct contact

Bakkerij Kalkdijk staat sinds 1991 ook voor (commerciële) instellingen, stichtingen en bedrijven graag klaar. Wij leveren al sinds de beginjaren aan verschillende gerenommeerde bedrijven in de regio. Van een compleet assortiment bakkersproducten, zoals brood, gebak, hartige en zoete snacks tot een compleet ontbijt of lunch.

Gewoon bestellen via onze webshop of direct op rekening!
Je kan bij ons gewoon online bestellen via de webshop, wel zo makkelijk. Op werkdagen voor 00:00 uur besteld = de volgende dag vers ophalen bij één van onze afhaalpunten. Voor speciale aanvragen en betalen op rekening kun je contact met ons opnemen.

Voor de openingstijd ophalen of bezorgen?
Voor de openingstijden een bestelling afhalen of gebruik maken van onze bezorgservice? Neem even contact op, dan zorgen wij dat de bestelling in de ambachtelijke bakkerij aan het Kleine Veld 11 op tijd klaar ligt of de producten vers (en warm) worden bezorgd.

Ambachtelijk maatwerk, korte lijnen en direct contact
Wij zijn een ambachtelijk bakkerij in zuid-oost Drenthe. Doordat alle producten dagvers worden geproduceerd kunnen we snel inspelen op wijzigingen of speciale wensen. Door de korte lijnen en het directe contact kunnen we snel schakelen. Want of je nu dagelijks beleverd wilt worden, regelmatig gebak of belegde broodjes wilt bestellen voor een vergadering of de mogelijkheden voor bijvoorbeeld sinterklaas of kerstpakketen wilt bespreken, alles is mogelijk!