Brood van gisteren, niks mis mee! 

Brood dat gisteren vers gebakken is, is ook vandaag nog heerlijk. Wij van bakkerij Kalkdijk willen zoveel mogelijk voorkomen dat prima brood onverkocht uit de schappen verdwijnt en daarom verkopen we het als Brood van Gisteren. Smakelijke producten van de dag ervoor tegen aantrekkelijke prijzen. Proef het zelf, er is niks mis mee. 

Dat is de boodschap. Brood van gisteren: niets mis mee. Bakkerij Kalkdijk geeft sowieso al een mooie bestemming aan de niet verkochte producten van die dag. Er gaan wekelijks een groot aantal broden naar de voedselbank in de regio. Met de verkoop van het Brood van Gisteren erbij kunnen we ervoor zorgen dat nagenoeg als ons brood alsnog gebruikt wordt voor menselijke consumptie.  

Deze broden kunt u kopen met 50% korting van de oorspronkelijke prijs. En ook witte, bruine en rozijnenbollen,  en andere producten van gisteren kunnen  erbij komen te liggen. Er is dus geen vast assortiment. Wat overgebleven is, is als Brood van Gisteren te koop. Op maandag is er dus geen Brood van Gisteren. (op zondag zijn wij gesloten) Je kunt het niet bestellen van tevoren omdat we nooit weten wat er over blijft. We raden je aan om ’s morgens gewoon even te komen kijken wat er op het Brood van Gisteren rek ligt.  

Het Brood van Gisteren ligt in een zelfbedieningsrek in al onze winkels. Het brood is maximaal 1 dag oud.