Kerstgebak inspiratie: 5 ideeën en tips

5x kerstgebak of kersttaart

Het is geen complete kerst zonder een lekkere kersttaart of kerstgebakje bij de koffie of thee! Kies je voor een traditionele kerst slagroomtaart of liever taart of gebak met marsepein? Voor elke zoetekauw is er geschikt gebak met kerst! Dit zijn de 5 topfavorieten van onze klanten!

Luxe Kersttaartje met marsepein

De heerlijk luchtige kapsel cake, de slagroom en marsepein maken het een compleet taartje met een fantastische smaak. De hulstblaadjes worden met de hand gemaakt door de banketbakkers en zijn van marsepein. De kerstman van chocolade. De taart is bestrooid met een dun laagje poedersuiker.

Sneeuwster met advocaat

Opa’s en oma’s eten graag een glaasje advocaat met een toef slagroom. Al jarenlang een vast product in het assortiment; de Sneeuwster.
Deze klassieker bestaat uit luchtige cake met Zwarte Kip advocaat en ambachtelijke slagroom. Daarom kunnen met name ”de oudjes” onder ons niet van dit taartje afblijven en blijft het al generaties lang populair. 

Kerst slagroomtaart

”Gewoon ideaal voor het hele gezin.” De speciale kerst slagroomtaart is voor voor 10-personen en wordt bereid met vers fruit en kerst decoratie. 

Monchou taart of monchouslof

‘’Gewoon verslavend lekker gebak.” Er werd niet voor niets in november 2016 een landelijke derde prijs behaald met dit over(h)eerlijke MonChou taartje. 

monchouslof

Kerstgebakjes gesorteerd

Je wilt niet één, maar natuurlijk twee dagen genieten van een heerlijk kerstgebakje of taart. Er is niets handiger dan te kiezen voor gesorteerd kerstgebak, waardoor je altijd verschillende soorten kerstgebakjes krijgt. Ongeacht het aantal 😉

gesorteerd gebak

Nog meer kerstgebak en kersttaarten inspiratie opdoen?

Bekijk ons kerst assortiment met het mooiste en lekkerste kerstgebak en kersttaarten. Met meer dan 200 producten 7 afhaalpunten in zuidoost Drenthe vind je alles voor een bijzonder lekkere kerst bij gewoon bij Bakkerij Kalkdijk!