Vijf prijzen voor Bakkerij Kalkdijk bij de BakkersVakWedstrijden 2022

Het geluk kan niet op bij Bakkerij Kalkdijk! Op woensdag 9 november 2022 werden namelijk opnieuw landelijke prijzen in de wacht gesleept. Nadat in oktober de speculaasjes zonder amandelen als beste van de provincie Drenthe werden uitgeroepen bij de Beko Speculaaskeuring, werden nu maar liefst vijf prijzen behaald bij de landelijke BakkersVakWedstrijden in het Abe Lenstra Stadion te Heerenveen.

Tijdens de landelijke BakkersVakWedstrijden te Drachten sleepten de bakkers van Bakkerij Kalkdijk een een tweede landelijke prijs voor de Oude Wijvenkoek in de wacht. Met de witte bollen (ook wel kadetten benoemd), spritsen, ontbijtkoek én suikerbrood werd een derde prijs van Nederland behaald.

Hoe Bakkerij Kalkdijk opnieuw 5 prijzen in de wacht sleepte?

Al jarenlang doen de bakkers van Bakkerij Kalkdijk mee met de BakkersVakWedstrijden. En met succes, zoals hieronder is te lezen. Al vanaf 2012 worden jaar in jaar uit landelijke prijzen in de wacht gesleept. Hoe het komt dat Bakkerij Kalkdijk zoveel prijzen in de wacht sleept komt volgens Henry Bosch, eigenaar van Bakkerij Kalkdijk, doordat alle bakkers het elke keer een beetje beter willen doen.

“De prijzenkast raakt zo langzamerhand aardig vol. Het is geweldig om te zien dat de kwaliteit van onze brood- en banketproducten worden bekroond met een landelijke prijs. Het is de kers op de taart voor ons als ambachtelijke bakker, aldus Henry Bosch, eigenaar van Bakkerij Kalkdijk”.

Online brood en banket bestellen bij Bakkerij Kalkdijk

Liefhebbers van (h)eerlijk brood- en banket producten kunnen iedere dag tot 22:00 uur simpel en snel online bestellen en terecht bij 7 afhaalpunten in zuidoost Drenthe. Met meer dan 200 ambachtelijke lekkernijen in brood, taarten, vlaaien, gebak en hapjes maakt Bakkerij Kalkdijk het feest compleet.

Specialiteiten Bakkerij Kalkdijk – prijzen Bakkers Vak Wedstrijden 2022