Niet één, twee of drie, maar liefst zeven prijzen voor Bakkerij Kalkdijk bij de BakkersVakWedstrijden.

Op woensdag 11 november 2021 hebben de bakkers van Bakkerij Kalkdijk opnieuw landelijke prijzen behaald. Ditmaal op de landelijke BakkersVakWedstrijden te Drachten.

Tijdens de landelijke BakkersVakWedstrijden te Drachten sleepten de bakkers een eerste prijs voor de oude wijvenkoek in de wacht. Ook het tarwebrood, de kadetten en krentenbollen, kerststol, raster appelkoek en speculaaskoeken vielen in de prijzen.

Volle prijzenkast in 2021

Het is niet de eerste keer dat de bakkers van Bakkerij Kalkdijk een prijs in de wacht hebben gesleept. Eerder dit jaar werd het Oranje gebak tot het beste van de drie noordelijke provincies gekroond. Bij zowel de landelijke jeugd als de algemene BakkersVakWedstrijden werden eerder ook al meerdere prijzen behaald.

Er wordt in de bakkerij van Bakkerij Kalkdijk niets voor niets al jaren gezegd ”aandacht maakt alles lekkerder!”. Onderstaande ”prijzenkast” is daar een mooi resultaat van.

Liefhebbers van (h)eerlijk brood- en banket producten kunnen iedere dag tot 22:00 uur simpel en snel online bestellen en terecht bij 7 afhaalpunten in zuidoost Drenthe. Met meer dan 200 ambachtelijke lekkernijen in brood, taarten, vlaaien, gebak en hapjes maakt Bakkerij Kalkdijk het feest compleet.