Bakkerij Kalkdijks Oranje gebak oranje gekroond en beste van de noordelijke provincies!

De keurmeesters van FoodBase konden er niet omheen: alle ingezonden producten van Bakkerij Kalkdijk behoren tot het beste oranjegebak van de noordelijke provincies en zijn Oranje Gekroond.

De onafhankelijke jury van Foodbase, voormalig NBC (Nederlands Bakkerij Centrum), beoordeelt de producten aan de hand van negen keuringsonderdelen. Een product wordt Oranje gekroond als het minstens drie keer een 9 scoort en de overige zes keuringsonderdelen minstens een 8.

”Jullie mogen echt trots zijn op zo’n mooie prestatie! Dat alle vier ingezonden producten Oranje bekroond zijn is uniek. Van de drie Nederlandse provincies waren jullie zelfs de enige!”, aldus Foodbase.

Van de vier ingezonden producten, Oranje tompoucen, Hangijzers, Marsepein Cake en Friese Oranjekoek ontving laatstgenoemde maar liefst zes keer een 9. Een ongekende prestatie, ondanks de vele inzendingen!

Waar haal ik het beste oranjegebak van de noordelijke provincies?

In onze online bakkerswinkel zijn alle producten te vinden en kan er elke dag tot 22:00 uur nog besteld worden voor de volgende dag. Verder is het oranjegebak natuurlijk ook te vinden in de bakkerswinkels van Bakkerij Kalkdijk aan de Friesestraat 43 te Coevorden en aan De Waag 6 te Dalen. Bekijk alle afhaalpunten hier.

beste oranjegebak en lekkerste tompouce van de noordelijke provincies
Beste oranjegebak en de lekkerste tompoucen van de noordelijke provincies vind je bij Bakkerij Kalkdijk in Coevorden en Dalen.