Makkelijk navigeren in de nieuwe webshop en makkelijk bestellen via mobiele telefoons en tablets.

Nadat we in 2009 één van de eerste ambachtelijke bakkerijen in Nederland waren met een webshop (of misschien zelfs de eerste), is het moment na 11 jaar daar gekomen: de nieuwe online bakkerswinkel, onze webshop, staat live!

Met de nieuwe zoekfunctie is het nog eenvoudiger om een specifiek brood of banketproduct te vinden. Op de laptop, tablet of mobiel wordt het scherm automatisch aangepast, zodat producten goed worden weergegeven en bestellen nog makkelijker is.

Nieuw account aanmaken

Voor de nieuwe webshop is het als bestaande klant eenmalig nodig om een nieuw account aan te maken. Een account aanmaken kan door in de laatste bestelfase dit aan te vinken en een nieuwe wachtwoord in te voeren. Vanwege jullie veiligheid is een wachtwoord van minimaal twaalf tekens verplicht en adviseren we om een hoofdletter, nummer en teken toe te voegen.

Nieuwe besteltijden

Vanaf 9 november 2020 is het tot 22:00 uur mogelijk om brood te bestellen. Voor hapjesschalen, ontbijtjes en pakketen en geschenken geldt een uiterlijke online besteltijd van 10:00 uur. Voor gebak, taarten, vlaaien, koek en cake is het nog altijd mogelijk om tot 00:00 ‘s avonds nog voor de volgende dag te bestellen.

De nieuwe besteltijden voeren we door om de ambachtelijke kwaliteit te kunnen waarborgen en onze bakkers de ruimte en tijd te geven om extra aandacht te kunnen geven aan producten.

Feedback is altijd welkom

Kom je er niet helemaal uit? Heb je een foutje ontdekt of mis je iets in onze nieuwe online bakkerswinkel? Laat het ons vooral weten door contact op te nemen of het contactformulier in te vullen! Net zoals in onze fysieke bakkerswinkels staan we altijd open voor feedback.