Bakkerij Kalkdijk opent ‘het beste van twee bakkerswerelden’

Afgelopen zaterdag vond de officiële sleuteloverdracht plaats voor de overname van Echte Bakker Eising door Bakkerij Kalkdijk. Vanaf dinsdag 25 februari openen Henry en Ageeth Bosch-Kalkdijk van Bakkerij Kalkdijk met die sleutel de deur van hun nieuwe bakkerswinkel aan de Waag in Dalen. Door de goede onderlinge verstandhouding tussen de twee traditionele bakkers blijft kwaliteit méér dan gewaarborgd en wordt het assortiment rijkelijk uitgebreid. ‘Het beste van twee bakkerswerelden’ treft elkaar in de nieuwe en vanaf nu enige bakkerswinkel in Dalen.

De fijnste recepten
Ruim een maand geleden werd bekend dat Bakkerij Kalkdijk de winkel van Eising in Dalen overneemt. Aangezien Herk-Jan en Linda van Echte Bakker Eising een stapje terug doen en Bakkerij Kalkdijk in de bakkerij over voldoende capaciteit beschikt om uit te breiden, was de deal vlot beklonken. ‘Al jaren hebben wij een goede verstandhouding met Bakker Eising. Als onze bakkers in de nacht ingrediënten tekort komen, kloppen we makkelijk bij elkaar aan, aldus Henry Bosch, eigenaar van Bakkerij Kalkdijk. ‘Eising levert ook goede kwaliteit en daar doen we graag ons voordeel mee. Er gaan dan ook brood- en banketbakkers van Eising mee over naar onze bakkerij’. De samenwerking met Echte Bakker Eising blijft ook in de toekomst bestaan.

Smaakpanel
Ageeth Bosch-Kalkdijk, mede-eigenaar Bakkerij Kalkdijk vult aan: ‘Naast de bakkers nemen wij ook het winkelpersoneel over en niet te vergeten; de fijnste recepten. We zijn al weken aan het testen en proeven, één en één is tenslotte drie! ‘Wij koesteren ‘fans’ van Bakker Eising en natuurlijk onze klanten. Om die reden starten we met een ‘smaakpanel’. Wij nodigen klanten uit in het nieuwe panel plaats te nemen om ons te voorzien van ideeën, inspiratie en feedback. Denkbaar is dat dit panel eens per kwartaal nieuwe producten of wijzigingen in het assortiment proeft en beoordeelt. Wij houden graag aansluiting met onze klanten en gaan uitdagingen zeker niet uit de weg’, aldus Ageeth. 

Deelnemen aan het smaakpanel kan door te mailen naar info@bakkerijkalkdijk.nl of direct via dit contactformulier.

Warm welkom voor klanten
Dinsdag 25 februari opent Bakkerij Kalkdijk haar winkel aan De Waag in Dalen op feestelijke wijze. Alle klanten staat een warm welkom te wachten. Wie feest viert trakteert en daar profiteren de klanten van mee. Aangezien het voor de senioren in Zorgcentrum Selkersgoorn niet altijd makkelijk is de deur uit te gaan trakteert Bakkerij Kalkdijk de bewoners die dag op heerlijke taart.

Al bijna 30 jaar
Bakkerij Kalkdijk bestaat al sinds 1991 en heeft naast een eigen bakkerij op Het Kleine Veld ook een winkel aan de Friesestraat in Coevorden. Deze is recent geüpgraded en voorzien van een ruimer assortiment. Bakkerij Kalkdijk levert ook al jaren vers brood en banket aan supermarkten en zorgcentra in de regio. Ook kunnen klanten 24/7 online bestellen en op diverse locaties in de regio afhalen. Het team van Bakkerij Kalkdijk bestaan inmiddels uit 25 medewerkers.

Henry Bosch is enthousiast: ‘Wij waarderen het bijzonder dat Bakker Eising ons als eerste de kans heeft geboden de winkel in Dalen over te nemen. Zij hebben door de jaren heen een goede naam opgebouwd. Qua overleg en overdracht had het onderling ook niet beter kunnen verlopen. Wij wensen Herk-Jan en Linda Westerhof veel succes en gezondheid voor de toekomst’.