Bakkerij Kalkdijk neemt winkel Echte Bakker Eising over

Het is niet onopgemerkt gebleven dat Bakkerij Kalkdijk per 24 februari de winkel van Echte Bakker Eising aan De Waag 6 in Dalen overneemt. Wat betekent dat voor de jou als klant? 

‘’Oh nee toch! Ik ging speciaal voor dit broodje naar die bakker en dit gebakje naar de andere bakker…’’ 
Een reactie die wij ons goed kunnen voorstellen, want elke ambachtelijke bakker heeft zijn specialiteiten en eigen assortiment. Hoe zit het met de kwaliteit en het assortiment na de overname?

Assortiment
Het huidige assortiment van de winkel van Echte Bakker Eising en Bakkerij Kalkdijk worden samengevoegd. Voor Bakkerij Kalkdijk geldt dit zowel voor de winkel in Dalen als in Coevorden, wat voor velen dus ook betekent dat het assortiment per 25 februari veel groter wordt.

Kwaliteit
De kwaliteit zal voor iedereen hetzelfde blijven! Dit komt doordat recepten onderling zijn uitgewisseld, waardoor we uit ieder product het beste kunnen halen. Daarnaast worden er een ervaren brood- en banketbakker en drie winkelmedewerksters van Echte Bakker Eising overgenomen. Zo waarborgen we de kwaliteit van onze producten, maar zul je ook in de winkel de vaste vrolijke gezichten tegen blijven komen. 

Profiteren en sparen bij de bakker
Tweemaal per week is er in beide winkels een brooddag. Zo profiteer je de ene dag bij drie broden naar keuze van 10% korting en krijg je de andere dag bij drie broden naar keuze zes kadetten gratis. Op vrijdag en zaterdag is er een speciale weekendknaller, waarbij je dus elk weekend weer profiteert van een scherp geprijsde lekkernij uit de banketbakkerij.

Maandag 10 % korting bij drie broden naar keuze (Coevorden)
Dinsdag zak bolletjes gratis bij drie broden naar keuze (Dalen)
Woensdag zak bolletjes gratis bij drie broden naar keuze (Coevorden)
Donderdag 10% korting bij drie broden naar keuze (Dalen)

Spaarsysteem
Per 25 februari beginnen we in beide winkels met een nieuw spaarsysteem. Kom je elke dag of één keer per week? Geen probleem, een persoonlijke spaarpas is voor iedereen een voordeel. 

Van harte welkom
Maandag 24 februari zal de winkel in Dalen gesloten zijn vanwege het opnieuw inrichten van de winkel. Het team van Bakkerij Kalkdijk heet iedereen van harte welkom vanaf dinsdag 25 februari aan De Waag 6 in Dalen. 

Vorig artikel niet gelezen? Lees hier meer over de overname.