Nadat we in 2009 één van de eerste ambachtelijke bakkerijen in Nederland waren met een webshop (of misschien zelfs de eerste), is het moment na 10 jaar daar gekomen: Bakkerij Kalkdijk opent binnenkort een geheel nieuwe webshop. Of anders gezegd: een nieuwe online bakkerswinkel. 

‘’Nieuwe online bakkerswinkel als de toekomstige bakker op de hoek’’


In een mum van tijd even langs de online bakker gaan wanneer het jou uitkomt. Op de laptop, tablet of mobiel: de online bakkerswinkel is altijd in de buurt en ligt letterlijk 24 uur per dag voor het grijpen. We zien de nieuw online bakkerswinkel als de toekomstige bakker op de hoek waar tot 00:00 ‘s avonds nog producten voor de volgende dag besteld kunnen worden.

De nieuwe online bakkerswinkel heeft tal van voordelen. Zo wordt het nog makkelijker om online brood- en banketproducten te bestellen en zal met name voor de mobiele gebruikers de online bakkerswinkel er anders uit gaan zien. Het krijgt een app-achtige omgeving, een zoekfunctie en duidelijke beschrijvingen en foto’s bij de producten. Ook is het binnenkort mogelijk om (eenmalig) brood- en banketproducten te bestellen zonder hier een account voor aan te maken. Het is nog steeds mogelijk om bestellingen bij één van de zeven afhaalpunten te halen. Mogelijk worden hier later meer verkooppunten aan toegevoegd.

Wanneer de ‘’Grande Opening’’ is wordt op korte termijn bekendgemaakt. De verwachting is dat we dit jaar de nieuwe online bakkerswinkel al kunnen ‘’openen’’. De nieuwe online bakkerswinkel wordt gemaakt door Infracom. Op onderstaande foto is een voorproefje te zien.