Snoepjes tegen verkoudheid, hoesten, keelpijn, keelontsteking of allerlei andere aandoeningen aan de luchtwegen? Snoep gezond met Hakhoning!

Hakhoning is een authentiek snoepje volgens eeuwenoud geheim recept. Vroeger noemde men dit borsthoning of Vogezenbrokken. Hakhoning wordt ambachtelijk gemaakt met zuivere bijenhoning van lokale imkers en 100% natuurlijke kruiden. Het honingsnoepje of brok is dan ook glutenvrij en lactosevrij en bevat geen allergenen, conserveermiddelen of andere kunstmatige toevoegingen.

Hak honing is een eeuwenoud product en werd door monniken in een abdij in Frankrijk bereid. Het recept kwam in 1847 in handen van een Belgische familie, waarna het unieke recept pas veel later overwaaide naar Nederland. Er zijn vijf smaken verkrijgbaar in de bakkerswinkel in Dalen én Coevorden, maar ook online te bestellen in de shop. Keuze uit 7 afhaalpunten in zuidoost Drenthe.

Bekijk de smaken hieronder en klik op de afbeelding voor meer informatie. Bestellen? Keuze uit 7 afhaalpunten in zuidoost Drenthe. 

Eucalyptus
Hakhoning met Eucalyptus is heerlijk fris, ondersteunt bij hoest,keelontsteking en keelpijn, geschikt om mee te stomen.

Sinaasappel
Hakhoning met sinaasappel smaak is een lekker zoet, zacht fruitig snoepje. Sinaasappel bevat veel vitamine C. Kinderen vinden deze erg lekker!

Drop
Hakoning met Hollandse drop als smaak, (h)eerlijk lekker. Drop wordt gemaakt van zoethoutwortel. Zoethout is net zoals honing verzachtend bij keelpijn en hoesten en kan ook helpen bij maagzuur. 

Aardbei
Hakhoning met aardbei, is een bron van vitamine C. Ook zijn aardbeien goed voor het aanmaken van rode en witte bloedcellen, vitamine B11. Als toegift bevatten aardbeien ook kalium wat goed is voor de bloeddruk en de vochthuishouding in het menselijk lichaam.

Citroen
Citroen staat bekend om haar anti-bacteriële en antivirale werking. Het kan helpen bij verkoudheid en griep door de hoge dosis vitamine C. De citroen kan een positief effect hebben op de afvalstoffenafvoer van het lichaam. Kan verzachtend werken bij keelpijn. Hakhoning Citroen heeft een vleugje menthol voor de frisheid en is heerlijk om ijsthee, thee of ijsjes mee te maken.

Ingrediënten:
Honing kruiden water suiker glucosestroop natuurlijke kleurstof

Let op: Hakhoning is geen medicijn. Bij serieuze klachten natuurlijk altijd een arts raadplegen!