Op woensdag 14 november hebben de broodbakkers van Bakkerij Kalkdijk opnieuw een landelijke prijs behaald met het Speltbrood. En daar zijn we TROTS op!

Tijdens de landelijke BakkersVakWedstrijden in Drachten sleepten de bakkers een derde prijs in de wacht. Dat betekent dat onze bakkers opnieuw een jaar lang mogen roepen dat ze één van de lekkerste Speltbroden van het land bakken. Een prestatie op zich! Het is niet de eerste keer dat de bakkers van Bakkerij Kalkdijk een prijs in de wacht hebben gesleept. Bij zowel de landelijke jeugd als de algemene BakkersVakWedstrijden werden onderstaande prijzen al behaald. Aandacht maakt alles lekkerder!

2012: Kozakken (2e prijs – Jeugd BakkersVakWedstrijden)
2013: Kalkdijks TROTS (1e prijs – Jeugd BakkersVakWedstrijden)
2015: Zuurdesem Speltbrood (3e prijs)
2016: VolkorenbroodSpeltbroodMonchouslof (3e prijs)
2017: Waldkorn bollen (3e prijs)
2018: Speltbrood (3e prijs)

Liefhebbers van (h)eerlijk brood- en banket producten kunnen 24 uur per dag simpel en snel online bestellen en terecht bij 7 afhaalpunten in zuidoost Drenthe. Met meer dan 200 ambachtelijke lekkernijen in brood, taarten, vlaaien, gebak en hapjes is er altijd een lekkernij te vinden.

Vier het succes mee! Profiteer de hele maand november van een extra actie. Spelbrood van €3,15 voor €2,75. Bij drie stuks ontvang je 10% korting in de bakkerswinkel in Dalen of Coevorden (combineren met andere broodsoorten mogelijk).

Bakkerij Kalkdijk | Maakt het feest compleet