Als een van de eerste bakkers in Nederland is het bij Bakkerij Kalkdijk vanaf 2009 mogelijk om online te bestellen. Maar wat zijn nu de voordelen? We spraken met een aantal online klanten en kwamen samen op 5 praktische voordelen. 

1.     Vergelijken: De meeste online klanten vinden het erg handig om meerdere brood- en banketproducten en prijzen met elkaar te vergelijken. ‘’Het simpele overzicht van alle producten geeft veel inzicht’’

2.     Uitgebreid assortiment: Het is voor de bakker onmogelijk om honderden broden, taarten, vlaaien of soorten gebak op eenzelfde dag in de winkel te leggen. Zeker van zijn dat je kunt genieten van je favoriete lekkernij? In de online bakkerswinkel is er keuze uit meer dan 200 ambachtelijke lekkernijen.

3.     Betalen achteraf: Online winkelen in de bakkerswinkel kan overal, op ieder moment. Je hebt natuurlijk niet altijd een betaalpas of reader bij de hand. Het is relaxed en eenvoudig om de producten online te bestellen, om vervolgens bij een afhaalpunt achteraf te betalen. Al meer dan 5.000 online bestellingen ontvangen en zijn trots en dankbaar op het vertrouwen!

4.     Vanuit je luie zetel: Iedereen kent het wel, het gevoel dat er helemaal niets in je kast hangt en je geen zin hebt om de deur uit te gaan. Met het openklappen van je laptop (tablet of smartphone) open je zelf de deur van de online bakkerswinkel. Zonder je deur uit te moeten.

gebak bestellen taart vlaaien bakker drenthe online fototaart bakkerij kalkdijk dalen coevorden huttenheugte plopsaland omgeving supermarkten

5.     24/7 winkelen: Je moet de hele week werken van 9 tot 6, maar hebt toch echt morgenvroeg dat lekkere brood of gebak nodig. Geen probleem, want bestel je voor 23:59 uur, dan maakt één van onze bakkers dezelfde nacht nog je bestelling klaar. De volgende dag of op gewenste datum dus kakelvers bij het dichtbijzijnde afhaalpunt. Voor openingstijd van de winkel ophalen? Geen probleem, want je kunt van 6:00 uur tot 11:00 ook de bestelling afhalen in de ambachtelijke bakkerij.

Waar kan ik mijn producten afhalen?

Bakkerij Kalkdijk Dalen
Bakkerij Kalkdijk Coevorden
Supermarkt Attent Koster in Nieuwlande
Supermarkt Supperrr in Wijster
Supermarkt Coop Jongman in Schoonebeek
Supermarkt Coop Oosterhuis in Oosterhesselen
Supermarkt Coop Weggen in Aalden.

Bekijk hier de online bakkerswinkel.

Team Bakkerij Kalkdijk.
Maakt het feest compleet.