Als werkgever kun je dit jaar het beste een traditioneel kerstpakket schenken. Uit het kerstpakketten onderzoek van ”De Zaak” blijkt namelijk dat 32 procent van de werknemers het liefst een traditioneel pakket zou ontvangen. 41 procent verwacht ook een dergelijk pakket te zullen krijgen. Huishoudelijke apparaten en spullen voor in het interieur kun je maar beter niet geven. Deze zijn het minst populair onder de werknemers (beiden 1 procent).

Wel of geen kerstpakket of geschenk? 
Twijfel je nog of je wel een kerstpakket moet geven? Maar liefst 83 procent van de werknemers in het onderzoek verwacht er wel een. 64 procent zou het erg vinden om met kerst niks te krijgen. Ze zien een kerstpakket vooral als een blijk van waardering (76 procent). Werkgevers worden wel steeds beter in het uitzoeken van kerstpakketten. 46 procent van alle werknemers heeft vorig jaar een traditioneel kerstpakket gekregen. Maar liefst 89 procent waar dan ook blij met het pakket van vorig jaar! 

Een keuze maken
Een voorverpakt pakket? Daar kijkt natuurlijk niemand naar uit. Gelukkig kan het al snel anders: Knisperend vers, met vakmanschap en liefde bereid, pure kwaliteit. Bakkerij Kalkdijk verzorgt traditionele, maar uniek samengestelde pakketen en geschenken op maat. Met uiteindelijk een grote waardering van de werknemer of relatie. Benieuwd naar het resultaat? Bekijk hier alvast enkele sinterklaas pakketten.

Kerstpakket relatiegeschenk online bestellen traditioneel ambachtelijk bakkerij kalkdijk drenthe echte bakker met kerst en sinterklaas

Bron: ”De Zaak”