Op woensdag 8 november sleepten de bakkers van Bakkerij Kalkdijk opnieuw een prijs in de wacht tijdens de landelijke BakkersVakWedstrijden in Drachten. En daar zijn we maar al te TROTS op!  Er werd een derde prijs behaald met de Waldkorn bollen. Dat betekent dat de bakkers van Bakkerij Kalkdijk een jaar lang mogen roepen dat ze met dit product één van de beste bakkers van het land zijn. Een prestatie op zich!
Het is niet de eerste keer dat de bakkers een prijs wisten te behalen. Vorig jaar werd er ook al een 3e en 2e prijs in de wacht gesleept met het speltbrood, volkorenbrood en het monchou taartje In 2015 werd er een prijs behaald met het zuurdesem speltbrood en eerder al met de kozakken en het gevulde Kalkdijks trots brood.

  Liefhebbers van (h)eerlijke brood- en banket producten van Bakkerij Kalkdijk kunnen hiervan op meerdere locaties in zuidoost Drenthe van genieten. Met maar liefst 7 afhaalpunten en meer dan 200 ambachtelijek producten is er altijd een lekkernij te vinden in dé online bakkerswinkel. 

Aandacht maakt alles lekkerder!