Brood- en banket van Bakkerij Kalkdijk valt weer in de prijzen!


Op woensdag 9 november sleepten de bakkers van Bakkerij Kalkdijk maar liefst drie prijzen in de wacht tijdens de landelijke BakkersVakWedstrijden in Drachten.
 

Er werd een derde prijs behaald met het speltbrood, volkorenbrood en het monchou taartje. Het is niet de eerste keer dat Bakkerij Kalkdijk in de prijzen valt. In 2015 werd er een prijs behaald met het zuurdesem speltbrood en eerder al met de kozakken en het gevulde Kalkdijks trots brood.  

De presentatie van deze editie was in handen van Andreas Oerlemans van ‘Goed in Food.’ Net als vorig jaar, toen hij de presentatie voor het eerst op zich nam, was hij aangenaam verrast over de creativiteit van brood- en banket bakkend Nederland. De jury meldde eerder ook al dat de kwaliteit van de inzendingen dit jaar hoger was dan voorgaande jaren.  

Liefhebbers van (h)eerlijke brood- en banket producten kunnen in ieder geval terecht bij Bakkerij Kalkdijk. En dat ook nog voor een zeer goed betaalbare prijs!   Bestel de producten direct via de online bakkerswinkel.

Keuze uit 7 afhaalpunten en meer dan 200 ambachtelijke producten.

d