Bakkerij Kalkdijk 25 jaar!

Een bakkerij waarvan iedereen een lach op zijn gezicht krijgt en waar vakmanschap voorop staat. Hoge kwaliteit, puur ambacht, maar vooral: Passie en liefde voor het bakkersvak. Dat is Bakkerij Kalkdijk. Een ambachtelijke brood-en banketbakkerij met al 25 jaar de (h)eerlijkste producten.
 

Bakkerij Kalkdijk is opgericht op 10 juni 1991 door Jannes Kalkdijk op het bedrijventerrein Kleine Veld in Dalen. Opgericht door de liefde en passie voor het bakkersvak. Vanaf hetzelfde moment is onder leiding van Henry Bosch en Ageeth Bosch-Kalkdijk het bedrijf gaan groeien en is het in 1993 door hen overgenomen en uitgemond tot een professioneel bedrijf.

In 2002 is de eerste bakkerswinkel geopend aan de Friesestraat in Coevorden, waarna in 2006 de tweede winkel werd geopend aan de Schoolstraat in Dalen. Naast de eigen heerlijke producten vallen ook heerlijke wijnen, noten en geschenken onder het assortiment. Maar laten we natuurlijk niet de traditionele Limburgia vlaaien vergeten.
 

Kwaliteit is een belangrijk begrip bij Bakkerij Kalkdijk. Zo doen de werknemers met de eigen specialiteiten mee met vak wedstrijden. Hier werd bij de landelijke BakkersVakWedstrijden afgelopen jaar zelfs de derde prijs behaald met het zuurdesem speltbrood en al eerder met de kozakken. Niet alleen als het gaat om vakkennis, maar ook de digitale wereld van vandaag speelt bij Bakkerij Kalkdijk een belangrijke rol. Al sinds 2009 kan er 24 uur per dag online besteld worden op www.bakkerijkalkdijk.nl

Het 25-jarige bestaan laat Bakkerij Kalkdijk natuurlijk niet zomaar aan zich voorbij gaan. De gehele maand juni zijn er tal van feestelijke aanbiedingen voor een mega scherpe prijs. Wij staan natuurlijk dagelijks voor iedereen klaar. Profiteer van de feestelijke aanbiedingen en kom gezellig langs!